Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


Fitness for living

Úgy tűnik, hogy egy tantárgyat kipipálhat Lorka. A fitneszórán megírta utolsó dolgozatát. Azt mondja, hogy ezzel sem lesz gond, a korábbiak mind A+-osok lettek. Mostantól a többiek edzésen vesznek részt, amelyre neki nem kell járnia, hiszen sportoló. 

A végén, december elején azonban gyakorlatban is vizsgáznia kell.

Rutinosan az év elején magához képest (ami bőven elég volt a A+-hoz) "fejlődőképes" teljesítményt nyújtott a fizikai teszteken, hogy a záráskor javíthasson. A tantárgyi előírás szerint ugyanis "előre kell lépni". Ennyi edzéssel a lábában és karjában ez nem lesz gond, legyen szó futásról, fekvőtámaszról vagy speciális ugrálásról.

Remélhetőleg akkor már (december) a kosáreredmények sokkal érdekesebbek lesznek. Addig marad még három cross country verseny. Legközelebbit 6-án, kedden tartják.

Tovább


Az biztosan nem fordulhat elő

Kikapott a WVSU, ráadásul a városi riválistól. Szerencsénkre amerikai fociról van szó. Az egyetem sportért rajongó (és ki nem az) diákjait ez komoly szomorúsággal töltötte el a hétvégén. Mert el lehet bukni egy meccset a Concorde vagy a Glennville ellen, de az UC (University of Charleston) az más.

Amerikában üzleti modell épül a szinte már elmérgesedő rivalizálásra.

Ne válasszunk más sportágat, gondoljunk az Indiana Pacers - New York Knicks szembenállásra. Még film is készült Reggie Miller "ámokfutásáról". 

Charlestonban mindez a WVSU-UC-csata. Éjszakai levelezésünben aztán röviden elintéztük ezt a kérdést.

A tavalyi dupla vereség idén nem ismétlődhet meg.

Ez nem kérdés - írta Lorka.

Tovább


Újra van magyar csapatom

Laura találta Amerikából. Induljunk ki abból, hogy ha valaki csatás, akkor örökké az marad. Ha pedig ez így van, és így van, akkor örömmel lel fel egy olyan gárdát, amely csatásokra épül. 

Lorka nem egy nagy Facebook-posztoló, de tegnap  megosztott egy cikket. Az NKE KTK DSE-ről szólt. Ismerősök, hiszen a Kiemelt Bajnokságban többször találkoztak a Csata akkor még tizenéves lánykáival, akik többnyire 40-50 ponttal nyertek ellenük.

Most feketébe öltözve néznek szembe az NB I/B-vel. Köztük Jucus, Vanda, Virág és az egy év után visszatérő, legrégebbi harcostárs, Panka.

Vasárnap játsszák első meccsüket az NB I/B-ben. Persze, hogy ott leszünk. Hajrá Csata, hajrá NKE, két szurkolóval többen vagytok!

Tovább


Ezúttal 6 kilométer

Esős reggel, ráadásul 6 kilométer terepfutás. Ez volt Lorka szombati programja. A WVSU crossketball-lányai ugyanis ismét versenyen vettek részt.

A csajok a rossz idő ellenére mókás kedvükben voltak. Íme a racing előtt készült Insta-fotó:

Amikor először láttuk Zsuzsával (anya) ezt a képet, legalább 10 másodpercig kerestük rajta a csajszit. Aztán megleltük, ott a szélen, az a magas lány! Hoppá!

Tovább


Te melyiket választanád?

Laura egyre otthonosabban érzi magát az egyetemen. Olyannyira, hogy a szerdai nap legfontosabb kérdése az volt, melyik kapucnis dzsekit (yellow jackets, höhöhö) vegye meg. 

Apa, 40 százalékos leértékelés van a store-ban.

Lorka természetesen ehhez a mondathoz elővette az összetéveszthetetlen "lécci, lécci, lécci" hangszínt. Vajjá válik ilyenkor az ember szíve, különösen 7600 kilométer távolságból. A halk igenem után máris röpült Messengeren a kiszemelt két dzseki.

Ti melyiket választottátok volna? A "mindkettőt" választ most kizárom:)

Végül is nem az lett, amelyet én javasoltam. A "másiknak jobb az anyaga" volt az érv. Tehát?

Tovább

Laura Amerikája

blogavatar

4+1x9 hónap. Ennyi időre ment a lányom sportösztöndíjjal Amerikába. Laura kosaras mindennapjai, ahogy én, a papája látom. Újra itthon.

Utolsó kommentek