2014 márciusában játszott utoljára Csata-mezben Laura. Fura volt látnom, mert egy 15-16 évesekből álló csikócsapat színeiben lépett pályára. Hivatalosan NB I/B felkészülési mérkőzés volt, ahol felnőttesen cserélt a sokszoros válogatott Semsei Barbara. A gyerekek, bocsi tinédzserek futottak mint a nyúl, Laurának immáron a megfontoltság és a higgadság jutott. No meg 10+2 pont. A pluszt még gyermeki mentalitással számolta magáénak, hiszen egy Amerikában biztosan engedett lépéskombináció után talált be. Itthon nem.

Az ellenfél, a Dunaharaszti a Budapest-bajnokságban játszik. 100-29 lett a vége. Tehát magáról meccsről többet nem érdemes írni.

Fura volt 48-as mezben látni, ez jutott. Legalább 12-vel osztható, nem mondjuk a 29-es vígasztalta magát. Amúgy tényleg fura az egész. A csarnok sokkal szebb, mint amikor Amerikába költözött, az edző is más, a vírus miatt talán, ha 12-en nézték a meccset, többnyire csatás lányok. A 25 éves korról már nem is beszélve.

Érdekes lesz ez az NB I/B, kíváncsi vagyok, hány játékost kapnak majd a nagy csapattól pl. hétvégére, a Tatábánya ellen. Akkor és ott mennyire lesz fontos a győzelem (Laurának mindig) és milyen célokat fogalmaznak meg az amatőr gárdával szemben. Hogyan érzi majd magát Laura, felizzik-e a régi, sőt a Saint Louisban is vele lévő zsarátnok? Rajtam nem múlik, megyek, nézem, szurkolok, megbeszéljük...