Nem lányom, nem volt rossz, sőt, egész jó volt! Laura lejátszotta első bajnoki mérkőzését a 2020/21-es szezonban. Kezdő volt a Csata DSE NB I/B-s csapatában. Muris volt látni, hogy a maga 25 évével bőven rangidős a 16-18 éves lányok között. 

3 percet kellett várnia az első pontokra, pedig már előtte is simán benyelték a billentős cselt, de a ziccer kimaradt. Stílszerűen elesős, trükkös dobásból volt eredményes. Aztán még kipattan két hármas is a vajkézből, meg egy remek tempó és persze palánk alattiból is jutott, a büntetőkről már nem is beszélve.

Csata DSE Szörényi Laura Radobasket kosárlabdaA Csata ellenfele az egykori Tatabánya, most Radobasket volt, soraiban Mojzes Ginával, aki még válogatott társa volt az U16-ban. Sok idő eltelt, ami a hölgyek masszivitásán meglátszott. Erősebbek lettek.

A Csata amúgy 32 ponttal nyert, 72-40 lett a vége, Laura 14 pontot vállalt, ezzel csapata második legeredményesebb játékosa lett.

Igen lányom, hazatérőnek jó volt.

Most minden azon múlik, hogy mennyi ideje és elszántsága van edzeni. A kéz és a fej rendben, a testnek kell harmóniába keülnie. Nehéz a valódi amatőr sportolók élete, vagy inkább szép.