Eljött a karácsony és Laurával ismét a technika segítségével találkoztunk az ajándékozás estéjén. Köszönet Sir Timothy Berners-Lee-nek, az internet, a "www" kifejlesztőjének.

9000 km ellenére egy pillanat alatt Stamping Ground Budapestre érkezett és viszont.

Közösen bontottuk az itthoni ajándékokat, hogy Laura szívből örüljön unokahúga ajándékainak és elcsodálkozzon a miénken.

Amerikában 24-e még nem ünnep, holnap, azaz ma lesz az ajándékozás, hogy 26-a ismét munkanapnak számítson.

A Tritonok 12-e idén tehát újra amerikai szüleinél ünnepel. Köszönet érte Marcia és Gary! 2012-ben ők voltak azok, akik Kentuckyban befogadták és felejthetetlen 10 hónapot töltött náluk. Belecsöppentve őt egy másik, amerikai és egyben világian elkötelezett vallásos világba. Gary ugyanis egy helyi kisegyház vezetője. Új, más életforma, amelybe a kutyatenyésztés éppen úgy beletartozik, mint a megkérdőjelezhetetlen hitt Jézusban.

Szia Lou, te vegyesszemú pitbull!

UMSL  Szörényi Laura

Közösség, amely Lorka élettapasztalatához sokat tett hozzá. Szeretet, tisztelet, keresztényi odaadás. Családi örömmel fogadták, immár másodszor, Kevint, lányom amerikai barátját. Na jó, Gary célzása: "örömmel jövök Magyarországra, ha én celebrálhatom Laura esküvőjét" meglepetéssel ható egyértelműséggel figyelmeztetett az élet realitására.

Ebben a blogban persze a kosárlabda sosem maradhat el, Laura az utolsó meccs óta minden nap másfél órás dobóedzést tart magának, így volt ez tegnap is. Helyes, 30-án meccs egy erős gárda ellen. Utolsó felkészülési mérkőzés a bajnokság érdemi megkezdése előtt. Láb rendben, dobóformán mindig van csiszolnivaló, már csak a játékhitet kell megacélosítani és eljuttatni az edzők felé. Továbbra is bízom a rájátszásban, amelyet idén nehez lesz elérni a tavalyi álomszerű bajnoki elődöntő után.