Hat órányi buszozás egy gyönyörű nemzeti parkon keresztül turistának minden bizonnyal felejthetetlen élmény, de egy sportolónak, különösen, ha ez este történik, inkább fárasztó megpróbáltatás egy idegenbeli mérkőzés előtt.

Az Arkansas Tech ellen játszották utolsó felkészülési mérkőzésüket a Tritonok a jövő évi nagy bajnoki menetelés előtt.  64-55-re nyertek, amely nem várt eredmény. A Tritonoknak így már 7 győzelmük van, szemben a 4 vereséggel.

UMSL Arkansas Tech

Laura a második negyedben lépett először pályára. A szokásos 4-es posztra cserélték, amelyet szerintem sosem fog megszeretni. Aztán kikerült a megszokott posztjára, a szélre. Itt már kialakított magának helyzeteket és eredményes is volt. Nem annyiszor, mint azt korábban megszoktam, de a kosárlabda, amelyben egy viszonylag kicsi gyűrűbe kell bejuttatni egy nagyobbacska labdát, a bizalomról is szól. Ebből, úgy érzem, hiányt szenved, így a vállalásai olykor dacosak. Sebaj,

ma is játszott 18 percet, szerzett 6 pontot, leszedett 2 lepattanót és ezekkel is építi magát. 

Arról már nem is beszélve, hogy a harmadik negyedben, 8 pontos hátránynál szállhatott be ismét, és része volt annak az 5 perc alatt lezavart fordításnak, amely megalapozta a későbbi győzelmet.

Az igazán fontos mérkőzések 2019-ben jönnek, mindjárt január 3-án az első, a Bellarmine ellen. Inkább nem mondok semmit, és bár ez a mai meccs bíztató volt, de a tippmixen csak hendikeppel fogadnék az UMSL-re.