A Tritonok idén nagyon fura játékot játszanak. Másfél negyed alatt összeszednek 10-15 pont hátrányt, hogy szenvedjenek annak ledolgozásáért. Ez a játék többnyire arra elég, hogy megközelítsék az ellenfelet. Így volt ez a McKendree elleni idegenbeli mérkőzésen is. A hazaiak elmentek 14 ponttal és csendesen csordogált a meccs a 4. negyedig. Ekkor kisebb csoda történt. 6 perccel a vége előtt csak 2 pont volt az UMSL hátránya. Sőt, 40 másodperccel a vége előtt 5 ponttal mentek a Tritonok, amely előnyt megőriztek a végéig.

Laura 30 perc alatt 12 pontig, 2 lepattanóig és 1 gólpasszig jutott.

Végre annyit játszott, bár csak harmadik csere volt, amennyit tudása alapján megérdemel. Jöttek a betörések, a kiharcolt faultok. Még egy kicsit igazítania kell az irányzékán és újra rendszeresen elvárható lesz tőle a 10 pont feletti teljesítmény.

UMSL  McKendree

A győzelem, mint falat kenyér kellett a már-már apátiába süllyedő Tritonoknak. Itthon talán így lenne, de ez Amerika, ahol soha, senki, semmit nem ad fel. Ahogy Laura is keményen dolgozik az őt megillető helyért a csapatban. Jó úton halad.