A címmel végül is lelőttem a poént, de valóban több ruhával érkezett meg Lorka St. Louisba, mint amennyivel Budapestről elindult. Pontosabban csomag nélkül érkezett, hiszen a kalandos útja miatt a bőröndjei némi késéssel jutottak el az apartmanba. 

Mindenestre csomagjai láthatóan sérültek voltak, a nagybőrönd egyike kereke letörve, míg a feladott kézipoggyászt kinyitották, majd az út során valamikor fóliával lezárták. Valószínűleg a Delta alkalmazottjai, mert Washingtonban még csak át volt kötözve, miközben a cipzárjai már elengedték egymást Magyarán kinyitották, de visszazárni már nem sikerült a reptéri alkalmazottaknak. Nos

ebben a táskában volt egy plusz zöld női pulóver.

Természetesen azonnal átvizsgáltuk, áldott legyen a Facetime neve, és semmilyen gyanús anyag nem volt belevarrva.

Ennyit a rémálomutazás utózöngéiről, ami a kosárlabdát illeti a lányok már tartottak egy önkéntes, de azért elvárt edzést, játszottak, ismerkedtek az újakkal. Ez bizony hasznos, hiszen 5 rookie, azaz újonc érkezett. Ennek az elemzése a következő bejegyzés témája lesz. Egy mondatban annyi, hogy lesz egy magas lány, aki jól szedi a lepattanókat. A többi majd az első hivatalos edzések után derül ki. A csapat 28-án kezdi meg a felkészülést a 2017/18-as szezonra. Előtte vasárnap este volt még egy welcome party, de ez az összes UMSL-diáknak szólt, így kosárlabdáról valószínűleg kevés szó esett.