Kentucky, azaz Marciáék jelentik most az otthont. Amerikában hosszú hétvége van. Hétfőn munkaszüneti nappal, így Laura kiszabadulhatott a campusról.

Csapattársainak egy része Kentuckyból, a szomszédos államból származik, így péntek délután autóba ugrottak és mindenki elindult haza.

Nagyon izgatottak voltak a lányok, én is egy kicsit - mondta Lorka hajnalban a telefonba, ezzel egy kis gumót előidézve a szülői torkokba. Hát igen, az otthon most neki Stamping Ground, az amerikai szülei háza.

Mamája az autópályán várta a magyar nagylányát, kedvenc csemegéjét vitte neki. Thnx Marcia, hogy mamája vagy helyettünk is!

Ez az a csemege, amely az amcsik szerint nagyon health-i. Karamellába mártott cukros alma. Hmmm, nekem legyen mondva, de a Lorka nagyon szereti.

A hétvége remélhetőleg vidámságban telik, Lou vakargatásától

az elengedhetetlen shoppingoláson át egy focimeccsig. Igen, Iman barátnője egy jeggyel kecsegteti az évadnyitó UK kick offra. Tiszta Amerika, de ha egyszer így mondják, akkor olyan jó arcoskodni vele. Ha már a lány 7600 kilométerre van, akkor mi itthon is amerikanizálódunk egy kicsit.