Remek munka, keményen edzettetek a héten - ezzel a beírással jelent meg egy fotóösszeállítás a Tritonok Twitter-oldalán. A 4 kép közül kettőn Laura is feltűnik. Na és, mondhatnánk erre, hiszen a csapat tagja, de nem ilyen egyszerű a helyzet. Mivel bármiből képes vagyok konteót kreálni, így ez most sem maradhat el.

Baloldalt a harmadik helyen fut, középtávon mindig is erős volt, jobbközépen pedig felhúzódzkodva. Hoppá, így megerősödtél lányom?!

A tavalyi edzésvideókon és fotókon Lorka alig bukkant fel. Nem tartották fontosnak, hogy mutassák. A felkészülés során végig bizalomhiánnyal küszködött. A pályán kellett kivívja a tiszteletet, amely aztán sikerült, de nem volt könnyű az út a bajnokság 3. csapatába való kerülésig.

Idén talán másképp lesz. Már dícséretet is kapott munkájáért, amelyre 2016 őszén nem volt példa. Sőt, a csapatkapitányi posztról is megkérdezték. Olyan tájékozódó jelleggel. Döntés később, de már a megkeresés is bizakodásra ad okot.

Tekintélyére mindazonáltal szükség lesz, hiszen

5 újonccal vágnak neki az idénynek. Közülük négyen csak 18 évesek.

Kell egy tyúkanyó a csipet-csapat élére. Ezt is megértük, 22 évesen már nagy öreg. Hogy szalad az idő, és a baloldali képen a harmadik helyen Laura!

Hosszú még az út 2018 márciusáig, amikor szeretném, ha a 8-as döntőben meccset tudnának nyerni. Az október végén kezdődő szezon elején majd meglátjuk, hogy milyen erős brigádot sikerült összeállítani, és ha bíztató a kép, akkor ebből megint repülőjegy-vásárlás lesz. Pedig, hogy utálom Grönland partjait bámulni, de egy (inkább három) Triton-meccsért mindent.