Már kilenc ponttal is vezetett az UMSL az amúgy divízió I-es SIU ellen. Ráadásul a játék is tetszetős volt az első félidőben. Aztán a második elején beragadt a csapat és félidei 25-25 után gyorsan tíz lett közte. Ez érdemben nem változott, 8 pontnál egyszer sem sikerült közelebb lopózni.

Laura nem játszott rosszul. Egy kivételével jó döntéseket hozott, amit rendbe kéne tenni, azok a távoli dobások. Nem akarnak beakadni, pedig ma, ezen a szinten, tiszta helyzetekből indította el a hármasokat.

Volt két szép, nagyon jó ütemben végrehajtott betörése és egy remek tempója, ehhez jött még 3/4 a vonalról, így állt össze a 9 pont és mellé 4 lepattanó. Isten a lelkemre hatot számoltam, de hát nem vagyok amerikai statisztikaírnok.

A találkozó, mint az osztálykülönbségből is kiderült, edzőmeccs, azaz itteni nevén bemutató-mérkőzés volt. Se az egyéni, se a csapatstatisztikába nem számít bele.

Amúgy ez a találkozó is megmutatta, hogy a jobb divízió II-es csapatok simán tudnak nyerni a kevésbé erős divízió I-es gárdák ellen. Ezúttal mindössze 3 perc koncentrált játék döntött a hazai pályán játszó Pumák (Siu Cougars) javára.