Csak úgy röpködnek az emailek Csillaghegy és St. Louis között. Lorka sorra kapja a hasznos, fontos, elintézendő, figyelmes leveleket. Ezek egy része nekünk is szól, de ennyire még ne szaladjunk előre!

Küldtek két cipőt, pontosabban a fotójukat. Tessék választani jeligére. Az egyik, ha jól értettem a gyerkőcöt, akkor egy Kobe-modell. Ez volna az:

A másik magas szárú és itthon még nem lehet kapni. Ezt onnan tudom, hogy azonnal irány volt a Rapcity, próbálni kellett, volna. Így most nagy a dilemma, amelyet hétvégéig fel kell oldani.

Vérére is kíváncsiak

Aztán intézni kell egy fura vérvizsgálatot is. Itthon ezt csak külön kérésre végzik el, annyira ritka az ezzel kapcsolatos betegség. Valami sarlóstest van a dologban. 

Csalogatnak St. Louisba

Ami viszont kedves figyelmesség, hogy kaptunk egy megformázott levelet, amely St. Louis nevezetességeit mutatja be.

Ez már nekünk is szólt. Mint ahogy az is, hogy miután megtudták, Laura nem egyedül érkezik a városba már "igen nagy kedvezményt adó" szállást is rezerválnak nekünk. A helyi Hiltont üzemeltető cég ugyanis szerződésben áll az egyetemmel. No meglátom én azt a kedvező ajánlatot! Az már egy másik kérdés, hogy a Hilton odakint üzemeltet viszonylag olcsó szállodákat is.

Keményen edzünk

A Tritonok új 12-e közben itthon készül. Keményen tolja a futást és a kondit. 

Na ezt a gyakorlatot még nem merem bevállalni, de már én is túl vagyok a 10. edzésen. Bár készült erről is kép, azt még a számítógép winchestere őrzi. A apabálna ugyanis sportos fogyókúrán van, hiszen hosszú az út St. Louisig, és kemények a repülők ülései a turistaosztályon. Kihagynám a 9 óra szenvedést!