Egyszerűen elsöpörték a riválisukat a mérges darazsak. Csütörtökön az az Urbana volt az ellenfél, akiktől egy irodalmian bosszantó meccsen kaptak ki a sárga-fekete lányok. Hazai pályán azonban nem volt kegyelem.

Már a félidőben 63-19 volt az állás.

Csupán azon lehetett matekozni, hogy már a harmadik negyedben meglesz a 100, vagy a meccs végéig várunk rá. Ilyen előnynél azonban a koncentráció már nem az igazi, így "csak" 84-46-tal fordultak az utolsó 10 percre.

A 40 pontos előny birtokában pedig az eddig keveset játszók léptek pályára.

Lorka hozta szokásos formáját

Amikor nagyon nyer a csapat, akkor Lorka valamivel visszafogottabb. Most azzal is nehezítette saját dolgát, hogy 4 perc alatt összeszedett 2 faultot, amely Amerikában automatikusan a kispadot jelenti.

Kimagasló statisztikai mutató

Így mindössze 14 percet adott magának, hogy pontokat szerezzen. Azért így is összejött 15, ami ennek fényében remek teljesítmény.

A PPM-mutatója 1.071 lett,

amire ritkán van példa, azaz több találata volt, mint ahány percet játszott.

Aki először szerzett pontokat

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a helyi barátnő, a 18 éves Jill először szerzett pontokat a WVSU színeiben. Összesen 9-ig jutott.

Csak a százért izgultunk

A legutóbbi egy pontos vereség után a lelkemnek jól esett a 100-as, amelyet a 38. percben értek el a lányok. A vége tekintélyt parancsoló 107-66 lett.

Ezzel a győzelemmel immár 2 nyert meccsel előzik a 6. helyért folyó küzdelemben az Urbanát. Ennek a pozíciónak a védése a rájátszás miatt nagyon fontos. További értékelés Lorka véleményével péntek délután.