Mr. Henry és Saint Louis. Old Shatterhand oda igyekezett az Old Death című regényben. Mármint a fegyverkovácshoz, aki a legendás 25 lövetű karabélyt készítette a híres vadásznak. Gyermekkori emlékek, 10 évesen sokszor próbáltam elképzelni a várost, a széles Mississippi partján Karl May Winnetou-ját olvasva.

A Vadnyugat kapuját.

Bújtam a térképeket, fejemben elhelyezendő regényhőseim kalandjainak helyszínét. Most lehet, hogy újra aktuális lesz a dolog.

Semmit nem elkiabálva, azonban túl néhány bíztatót tárgyaláson, elképzelhető, hogy Lorka ebbe, a papíron 300 ezres városba teszi át székhelyét.

Hívják erősen, és hajlandóság is van rá.

A WVSU-n egyértelművé vált, hogy nagy átalakítások jönnek a csapatnál. Három lányt is elküldtek, új játékstílust akarnak meghonosítani, az érkező edző pedig bár sajnalja, de elengedné Laurát. A kölcsönös tisztelet mellett vagy ellenére nem találták meg a közös hangot.

A MEC-be nem mehet

Fájó szívvel, de elengedné, azt azonban kikötötte, hogy az eddigi ligájába nem igazolhat, pedig az ezüstérmes Wheeling Jesuit is érdeklődött iránta. Persze az új edző, aki Glennville-ből érkezett, még emlékszik arra a meccsre, amikor Lorka 33 pontot rámolt be a gyűrűjükbe. Hasonlót remélnek az esetleges új csapatnál, a Tritonsnál is.

Kell egy gólvágó

Annyi már kiderült a vezető edzővel történő első beszélgetésből, hogy nagy szükségük van (kinek ne volna) egy minden helyzetből dobni akaró és tudó játékosra. A MEC év újonca cím és a liga második csapatának tagsága úgy tűnik megfelelő ajánlólevél. A küldött videóról már nem is beszélve.

Még bő 3 hét van hátra az első amerikai tanévből. Felpörögtek tehát az esemény sportvonalon és a tanulmányokra is oda kell figyelni. Miközben apa szülinapjáról sem feledkezett meg.

Felnőttes ajándék, a könny is kicsordult a szememből. Köszi Lorka, tárgyalj ügyesen, itthonról segítünk, Krisztáékkal pedig majd itthon készülhetsz az új csapathoz! Good luck, az öreg vadász kései örökösei már várják az új shootert!