Sima, 44 pontos győzelmet aratott a WVSU a Bluefield egyetem ellen, ezzel ötre növelte sikerei számát, de ez most kevésbé számít.

Durva szabálytalanság

Lorkát ugyanis felkenték a falra az egyik labdaszerzése után. Valószínűleg unhatták már, hogy a magyar lány ennyi labdát lop el. A harmadik után, ziccerdobás közben, kilökték a pályáról. Mivel a meccset egy viszonylag szolíd, középiskolai csarnokban rendezték, nem volt kicsúszási lehetőség az alapvonalnál.

Ez egyszer már előfordult vele

Lorka, elmondása szerint, nekivágódott a falnak, beverte a hátát a derekánál (ez kényes pontja), beütötte a nyakát és fejét, és a hüvelykujjára is ráesett. Azt mondta, hogy felrémlett előtte az a10 évvel ezelőtti kengurumeccs, amelyen hasonló módon bántak el vele. Akkor Horváth Pisti karjai közt került autóba, majd vittük agyrázkódással kórházba, és bent kellett maradjon 4 napot.

Amikor Amerikában is technikait ítélnek

A fault tényleg komoly lehetett, mert az utólagos jegyzőkönyv szerint az ellenfél játékosa ellen technikait ítéltek, ami Amerikában kirívó esetnek számít. Szintén a jegyzőkönyv szerint Lorka nem is tudta ledobni a büntetőket. Azt mondja percekig feküdt a fal tövében.

Ami a sportot illeti végül is 8 pontot dobott úgy, hogy csak 20 percet tölthetett a pályán, de most ez kevésbé fontos.

Aggódunk, doki lesz ebből

Valahogy éreztük ezt Zsuzsával, mert szilveszter ide, vagy oda, eléggé feszültek voltunk a mérkőzés alatt, amelyről szokatlan módon nem volt élő közvetítés. A hangja alapján ő is megijedt, és megígérte, hogy ma elmegy az egyetemi dokihoz. Utána okosabbak leszünk.

A súlyos szabálytalanságról az ellenfél honlapja mindenesetre mélyen hallgat.