Megvan Zsuzsa repülőjegye, 27-én idul St. Louisba, hogy december 8-ig ott legyen Laurával. A 28-ai műtét után elkél majd az anyai gondoskodás. A leányzó pont tegnap mesélte el, hogy egy speciális gép lesz a lábán, amelyet legkevesebb 6 órán át kell viselnie. Ezen idő alatt a gép, ha tetszik, ha nem, hajlítgatni fogja a lábát ezzel is segítve, gyorsítva a rehabilitációt.

Másfél hétig tehát egyedül leszünk Mukival, de az internetnek hála, azért mindenről értesülünk majd. A kérdés, hogy kis kutya mennyire fogja elviselni a magányt. Érzi-e, hogy fontos dolgok vannak készülőben? Valamit igen, mert szinte követeli a közelségünket és meglehetősen idegesen reagál az idegenekre. Azonban ez a poszt nem róla, hanem Lauráról szól.

A sérülése óta is folyamatosan edz, persze gyógytornásszal. Próbálják karbantartani az izmait. Még dobálni is szokott. Minden edzésen 100 büntetőt, felugrás nélkül, csak csuklóból. Szerinte remekül megy, alig hagy ki dobást. 

Laura 2013-ban még a Scott County Cardinals pólójában a különdíjjal a Toyota Classic után.

Ma egyébként Kentuckyba látogat a csapat. Először játszanak a Kentucky State-tel. Miért érdekes ez? Amerikában szokás, hogy egy-egy játékos szülőföldjére is visznek meccset. Laurának ez volna Kentucky. Most csak melegítőben lesz ott a pálya szélén, de remélhetőleg 2018-ban ismét megteszik ezt a gesztust, hogy megmutathassa Marciáéknak, valóban jó játékos lett belőle. Jövőre, veletek, ugyanitt!

UPDATE: nyertek 10 ponttal a Kentucky State ellen.