UMSL - szokom az új rövidítést a WVSU után. Lorka is barátkozik az új hellyel, Saint Louis-zal és annak 16 ezres egyetemével. Még csak gondolatban, hiszen a Szörényi-család sosem járt a vadnyugat kapujában.

Egy dokumentum azonban már megérkezett. A nyári felkészülési füzet. Mit füzet, szinte könyv. Tucatnyi oldalon sorolják a gyakorlatokat, amelyet 16 hét alatt naponta végre kell hajtani. Ha jól értem dobás, dobás és dobás. Olykor napi (vagy heti?) 250. Ha az előbbiről van szó, akkor az nagyon kemény.

Laura már Stamping Groundon van. Pénteken indult el 19 éves Camryjával Marciáékhoz. Ügyesen levezetve a majd 300 kilométeres távot. Előtte való este kis könnyes közös vacsora a maradó és végleg elmenő társakkal. Kicsi kétely, hogy jól döntött-e. Mert "olyan aranyos kis egyetem volt ez". Ez már olyan magyaroszágos Laura volt.

Hétfőn 14 órakor pedig jön egy újabb kaland. 9 hónap után Budapest felé veszi az irányt, hogy kedden megérkezzen. Visszakapjuk a lányunkat, vagy inkább egy megedzett felnőtt nőt? Azt hiszem, hogy az utóbbit, de ettől izgi a dolog.