Ez nagyon jó. Amerikában ugyanis a 4-es jelenti az 5-öst. Nagyjából eddig értem az osztályzást. A lényeg, hogy mindegyik tantárgyából a legmagasabb osztályzatot kapta és ezzel 4-es lett a GPA-je. Ez,

ha jól értelmezem, akkor kitűnőt jelent.

Apró érdekesség, hogy ezt elsőként az edzőnek mondják meg. Tőle tudta meg Laura is. Van benne logika, hiszen az edző kérésére kapta meg a teljes sportösztöndíját, tehát a felelősséget az egyetem felé a coach viseli.

A következő félév kemény lesz

Arról már korábban is írtam, hogy a bevezető félévben valamivel könnyebb tantárgyakat lehetett választani. 2016-ban aztán jön a kémia (a suli ebben nagyon erős) és az angol. Miért gond ez, jól beszél már angolul? - tehető fel a kérdés, de ennél többről van szó. Ez olyasfajta  angol irodalom lesz. Azaz idegen nyelven olvasni, elemezni, véleményt formálni. Lássuk be, ez azért nem könnyű.

Hétvégén újra meccs

Az ellenfél a számok alapján valamivel erősebb, de megoldható feladat. Sajna Lorka a hét elején megfázással küzdött, egy napot ki is hagyott, de végre otthon játszanak, így a hazai publikumnak újra megmutathatja magát.