Nálunk esik a legtöbb pont egy mérkőzésen - ezzel szeret dicsekedni Lorka csapatának bajnoksága. A MEC-ben tényleg pontzuhatagos meccsek tömkelege található.

Rábukkantam egy statisztikai aloldalra, ahol meghökkentő szempontok alapján gyűjtötték össze az adatokat.

Egy mérkőzésen hány...

... pont esett. 41-re volt szükség a listavezetéshez. Lorka itt a 6. a Glenville-nek dobott 33 pontjával.

... sikeres tripla volt. 8-at két játékos is elért. A WVSU Rachel Ward révén, 7 tripla, ott van az élmezőnyben. Itt érdemes megemlíteni, hogy volt olyan játékos, aki 16-szor próbálkozhatot egy mérkőzésen.

... rádobás történt. Döbbenetes szám, a Glenville lányai 110-szer próbálkoztak a Chestnut Hill ellen.

... büntető ment be. Ezt a listát Laura vezeti, 16-tal. Megjegyzendő, hogy 17-szer állhatott a büntetővonalra, ami 94%-os teljesítmény. (Köszi Puskás Artúr.) Ha már a büntetőkről van szó, többen voltak 100%-osok egy meccsen. Lorka is köztük van egy 11/11-es stattal.

... faultot ítéletek egy csapat ellen. Nos, 31-et. Itt a WVSU szerencsére nem található meg.

A legrosszabbak

Természetesen azt is összegyűjtik, hogy ki a legbénább. Nos a legkevesebb pontot dobó csapat egy meccsen csak 37-et ért el. A legtöbb kapott pont pedig 117 volt. (Ez utóbbi úgy lehetséges, hogy egy nem konferencia meccsen verték el a Glenville-t). De meghökkentő az is, amelynek sajna a mérges darazsak voltak az elszenvedői, hogy 22 hárompontost kaptak egy meccsen.

Laura más érdekességei

Háromszor dobott legalább 30 pontot és 10-szer került 20 pont fölé. Az előbbivel holtversenyben második, az utóbbival hatodik.

Az alábbi videón éppen egy a 33-azást és a királyozást vegyítő versenyben dob 2+1-et az egyik edzésen.

Mindezeken a számokon még javíthat, hiszen ma, azaz szombaton rendezik az utolsó alapszakasz-fordulót. A realitás az, hogy a csapat marad a 6. helyen, ez hatalmas előrelépés a tavalyi 10. hely után, és a Wesleyennel játszik majd a legjobb 8 közé jutásért kedden.

Amúgy a részletes, akár órákon át böngészhető statisztikát itt találjátok.