Élő közvetítés híján csak a statisztikára tudok alapozni. Lorka 18 pontot dobott úgy, hogy a csapat csak 49-re volt képes. Az ellenfél viszont erődemonstrációt tarthatott. 82 pontot értek el. Ez nem sok jót ígért a meccs utáni öltözői értékelésnél.

Smith edző berágott

Ilyen még nem volt. Az edzőnek senkihez sem volt jó szava. Hozzáállást, akarást, tartást emlegetett, melyet összefüggésbe hozott az ösztöndíj meglétévél. Magyarán, aki nem változtat, annak ugorhat az ösztöndíja. Olyan amatőr világ ez, amelyet azért itthon erősen profinak mondanánk.

18 pont kevés volna?

Lorkán a lepattanózást kérte számon, a 18 pont és 2 gólpassz ugyanis azért nem olyan rossz teljesítmény. Mondjuk leszedett 2 lepattanót is, de elmaradt az eddigi csaknem 5-ös átlagától. Érezhetően őt sem akarta kihagyni a kollektív leszúrásból.

Szombaton is nehéz lesz

A mostani kínos vereség rosszkor jött. Szombaton ugyanis az a Glennville jön, amelyik erősnek tűnik. Sok pontot dobnak, igaz olykor sokat is kapnak. Erős, dinamikus játékosokból áll az ellenfél. Ha a lányok tudnak legalább 80 pontot dobni akkor van esély a győzelemre, ha nem..., ilyesmivel Amerikában nem szoktak foglalkozni. Én sem teszem.