Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


Öt vesztes meccs után győzelem

Hosszú idő után sikerült mérkőzést nyerniük a Tritonoknak. A Missouri S&T gyűrték le. Ez egy nem túl izmos gárda, de ellenük is szenvedni kellett a győzelemért annak ellenére, hogy a második félidőben már 15 ponttal is vezettek a hazaiak.

Laura jól kezdett, az első tempója szépen bement, de utána egy tiszta hármas kimaradt és később sem volt pontos. Ezúttal csak 19 perc jutott neki, amelybe

2 pont, egy lepattanó, egy blokk (!) és egy gólpassz fért bele.

A győzelem ellenére is minimális az esély a rájátszásra ugyanis a McKendree is nyert. A végén, ha esetleg az UMSL idegenben tudna győzni, és a rivális még kétszer kikapna, akkor bonyolult számítgatás jönne, amelyhez ismerni kell az összes meccs eredményét.

Végül is szinte mindegy, mivel a 8. hely csak arra volna jó, hogy a rájátszásban kapjanak egy iszonyatos nagy zakót a mezőnyből kimagasló Drurytól.

Tovább


A kosárlabdázás megcsúfolása

Kosárlabdázás szabályrendszere szerint törték a labdát ezen a csütörtökön a Tritonok. A szomorú az, hogy az ellenfél, a Missouri S&T egy kimondottan gyenge csapat. Ezúttal az UMSL is hozzájuk simult.

Laura sem villogott. Két gyenge dobással vette el saját kedvét az elején, így nem csoda, hogy mindössze 4 pontig jutott.

Tényleg mintha egy magyar diákolimpiai meccs területi selejtezőjében lettünk volna. Ehhez képest 6 perccel a  vége előtt még csak 2 pont volt a hátrány, de utána béna dobások, bambuló védekezés és a Köbdarázs B máris 7 ponttal vezetett, majd nyert. Ha nem látom, nem hiszem el. Mit csinálnak a lányok az edzésen? 30 százalék alatt dobni egy meccsen? Borzalom.

Tovább

Laura Amerikája

blogavatar

4+1x9 hónap. Ennyi időre ment a lányom sportösztöndíjjal Amerikába. Laura kosaras mindennapjai, ahogy én, a papája látom. Újra itthon.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek