Miközben javában tombol még a spring break, azaz a tavaszi szünet a kisasszony üznetet küldött: láttad, hogy kikapott a UCONN? És azt is, hogy miképpen? Neeeem! Irtam a választ, hiszen ma akarom megnézni (10 dolláros napijeggyel), de ez egy mellékszál. A lényeg, hogy bő egy hét dőzsölős lazulás után ismét a kosárlabda felé fordult Lorka figyelme.

Elvis városában, Memphisben, New Orleansban és a biloxi tengerparton múlatták amúgy az időt. A négy fekete (Bird és tesói valamit Paige) és az egy fehér lány (Lorka) vélhetően nagy feltűnést kelthetett a porhomokos tengerparton.

Erről ugyan már tettem említést, de a feketék (nem sértő, nyugi) emberileg hamarabb befogadják a külföldi fehér csapattársat, mint a keep smile-ingos fehérek. Erről talán a 4 éves amerikai kaland végén majd írok egyet, addig gyűjtöm az ezzel kapcsdolatos impulzusokat.

Amúgy még 4 hét suli, hogy a májusi vizsgaidőszak után már a másodikon is túl legyen a gyerkőc. Idén már nagyon nagy lány lesz. 22 éves, de a szülők pont úgy várják majd május 15-én a reptéren, mintha egy kicsi baba térne vissza. Mit nekünk még 6 hétvége!