A bajnokság keleti felének listavezetője látogatott St. Louisba és komoly ellenállást kaptak a Tritonoktól. Olyannyira, hogy a félidőben 33-30-ra vezettek a hazaiak. Aztán a második félidőben fokozatosan elléptek a vendégek. Precízen támadtak le, érvényesítették fizikai adottságukat. 8 perccel a vége előtt már 11-gyel vezettek és a játék képe uncsi, de sima hazai vereséget ígért. Olyan papírforma félét. Aztán Lorka bedobott két büntetőt, majd a már 24 éves, az addig keveset mutató Chelsey bevert két hármast és 3 perccel a lefújás előtt utolérték a keleti listavezetőt.

Sőt, 1,53 volt már csak hátra, amikor a karriercsúcsot elérő, és a meccset az UMSL-nek megnyerő "Bird" Lee betörése után fordítottak. A vége büntetődobás-sorozatba torkollott. Vaughn edző minden oldalbedobást a mai nap tüneményesen játszó 12-es fekete játékosra játszatott ki, aki szépen bepöttyentgette a büntetőket.

Laura 12 ponttal, tehát ismét 10 fölött zárt,

de volt már jobb meccse. Sebaj, ezzel a győzelemmel már több diadala van a csapatnak, mint tavaly. A meccs érdekessége volt, hogy Laura a tavaly is játszott már a Southern Indiana ellen, akkor 5-tel kaptak ki, most 6-tal nyertek (65-59), tehát a gyermeki sportmatematika szerint pont 11 ponttal erősebb az UMSL a WVSU-nál. 

Szerény számításom szerint a most megszerzett 7. győzelem már rájátszást ígér. Az már egy másik kérdés, hogy azt otthon kellene megkezdeni, amihez muszáj volna megtartani a jelenlegi 8. helyet. Ha ilyen szívvel játszanak, akkor miért is ne sikerülne!