Elkészültek a hivatalos csapatfotók, sőt, a lányok csináltak saját maguknak is csajszis, de mezben készült fotókat. A képeket nézegetve Laura tényleg lassan "mami" lesz. Jelenleg csak a 34-es Jordan idősebb nála pár hónappal. Jövőre azonban tényleg kiérdemli majd a "grandma" címet. 2000-es lány is lesz a csapatban, hiszen a toborzás során már megállapodtak a 2018-as szezonra 4 fiatallal. Ilyen az amerikai egyetemi sport.

Öt újonccal kezdik a 2017/18-as idényt

Ebben a szezonban 12-en lesznek, ami eggyel kevesebb a tavalyi 13-nál. Elég is ennyi játékos, hiszen az edző általában 8-9 játékossal szokta lejátszani a meccseket.

Négyen egy apartmanból

Az első megmérettetés október 24-én lesz a divízió III-as helyi Washington egyetem ellen. Ők a harmadosztályban nagyon erősek, arról már nem is beszélve, hogy maga a suli bivalyerős. Amerika 24. iskolájáról van szó, nagy rang és persze nem olcsó ide járni. Sajna ez csak edzőmérkőzés, így nézők és közvetítés sem lesz. Bírók és talán statisztika igen, utána várhatóan már kirajzolódik, hogy milyen az idei csapat.

Középen az új irányító NJCAA-bajnok

Lorka elég szűkszavúan beszél az esélyekről, a gárda erejéről. Úgy érezem, hogy hiányzik neki a félelmetes labdahalász Bird, aki nem csak a védekezésben, de a támadásban is nagy hasznára volt a csapatnak az előző szezonban.

Hivatalosan november 10-én lesz az első derbi,

onnantól már többet tudunk majd a félisten Tritonok erejéről.