Sőt, inkább 23-an vannak, hiszen Szafi csak ma érkezik meg a tengerentúlról, az idei magyar Universiade-válogatott bő keretében. Lorka is ott van a hűség városában. Hétfő óta ugyanis Sopronban edzőtáboroznak. Ez talán nem is igazi felkészülés, sokkal inkább kiválasztás, hiszen a szombaton záruló hét után döntenek arról, hogy ki marad a 14-es keretben.

Érdekes helyzet ez, hiszen így, a nyár elejéről a közepébe fordulva, az UMSL játékosa mozgásban van, edz, azaz becsülettel készül a következő amerikai szezonra. Ez mindenképpen jó. Az már egy másik kérdés, hogy a világverseny augusztus végén van, a suli pedig 21-én kezdődik. De tényleg felesleges ennyire előre szaladni, most a feledat a becsületes hozzáállás. Ahogy mesélt az elmúlt két és fél napról, ezzel nincs baj. Miért is lenne! 

Amerika arról is szól, hogy megerősítse Laura kötelesség- és felelősségtudatát. Tisztelet maga és a csapat iránt azzal, hogy szó sem lehet tespedésről. Hogy is mondta a saint louisi edzőpartnere: csináld meg, gyakorold, ha nem teszed meg, akkor mitől lennél jobb a következő szezonra? A fejlődést pedig elvárják, hiszen a többiek sem lazsálnak.  Sem a Tritonoknál, sem az ellenfeleknél. A játékpercekért pedig minden évben meg kell küzdeni.

Ui: Lorka még sosem volt 6-os, de hát mindent el kell kezdeni egyszer, ráadásul ez pont a fele a 12-esnek:)