Hosszabbítás után nyerték meg Lauráék második nem hivatalos edzőmeccsüket. Itt is volt már bíró, sőt jegyzőkönyv is. A számunkra szokatlan előírások miatt az első meccsük eredménye, sőt az ellenfele sem volt publikus, itt viszont már elmondható volt, hogy nyertek a Washington University ellen. Amerika 24. legjobb egyetemének csapata egyébként divízió III-as, de ott a legjobbak közé tartozik. Tavaly pl. simán kikaptak tőlük a Tritonok a szezonra készülve.

UMSL

A győzelemhez kellett, hogy Laura az utolsó másodpercekben megítélt büntetőket a helyükre pöttyintse. A ráadásban pedig meglett a 4 pontos siker.

Ariel és Laura dobott kétszámjegyűt,

de ez nem megelepő, hiszen sokat cseréltek az edzők, mindenki játszott valamennyit. Az már látszik, hogy kevésbé lesz centerközpontú idén a játék. Számunkra örömteli, hogy a gyerkőc a pontjait betörések után szerezte, azaz kezdi régi önmagát nyújtani. A láb és fej összhangja nála most különösen fontos.

Pénteken már jön az első szezonmeccs. A világ végére, a Nagy Tavakhoz utaznak egy három napos túrára. Nyolc órányi buszozás vár rájuk. Ezért kicsit sem irigylem őket.

Update: Laura üzent, hogy másnap megkapták a jegyzőkönyvet és abban egyik dobását hárompontosnak minősítették. Ezért korrigáltam utólag a cikket.